AON ËSHTË OFRUES DHE INSTALUES I SISTEMIT TË ENERGJISË

Një nga kompanitë më prestigjoze energjitike në Shqipëri dhe Kosovë.

Stabilizator tensioni

Bateri UPS

Në bashkëpunim me një nga brandet më të njohura Italiane ´Siel Energy System´

battery

Stabilizator tensioni

Në bashkëpunim me një nga brandet më të njohura Italiane ´Siel Energy System´

filters

Filter Fleet Guard

Sistemi i filtrimit Cummins Power Generation

oil

Vaj Valvoline

Vaj motori

AON Shërbime

Fleksibilitet dhe vazhdueshmëri në furnizimin e energjisë elektrike për të gjithë klientët që kanë të instaluar motor-gjeneratorë.

Mirëmbajtje, asistencë teknike dhe suport 24 orë.

Staf i përkushtuar dhe trainuar nga liderët botërorë të motor-gjeneratorëve.

Dizenjimi & Optimizimi

Projektimi dhe optimizimi i investimit të klientit, sipas rekomandimeve, buxhetit dhe kushteve të operimit, duke gjetur zgjidhjen optimale dhe raportin më të mirë. Cilësi/Çmim!

Instalimi dhe funksionimi i pajisjes

Instalimi dhe vënia në punë e pajisjeve energjitike. Zbatimi i projekteve elektrike, optimizimi dhe reduktimi i kostove të zbatimit. Përshtatja e pajisjeve sipas mjedisit operativ dhe kostot e funksionimit.

Shërbim i qirasë për motor-gjeneratorë.

Aon ofron shërbimin e qirasë për gjeneratorë sipas kërkesave.

Ne ofrojmë shitjen dhe zëvendësimin me një gjenerator tjetër.

Aon ofron shitjen e gjeneratorit ekzistues, dhe zëvëndësimin e tij me një model tjetër.

Pirunj industrial me qira.

Aon ofron pajisje industriale me qira, për transportin ose shkarkimin e kamionëve.

forklift.al

Rreth AON SHPK

Një nga kompanitë më prestigjoze energjitike në Shqipëri dhe Kosovë.

AON si një pikë e rëndësishme referimi për klientelën, ofron zgjidhjet ideale.

Falë vizionit dhe lidershipit të ‘AON SHPK’, sot kemi në treg një nga bizneset më avangarde në zonën industriale Tiranë-Durrës dhe në zonën industriale të Fushë-Kosovës.

Projekte të realizuara nga AON

Lista e projekteve

Kënaqësi e natyrës!

gjenerator aon
aon logo svg

AON

Certifikime

iaf
american chamber of comerce
certifikata aon

Klientët tanë

×