Efikasiteti dhe cilësia janë çelësi për suksesin e një biznesi dhe zgjedhja e partnerit të duhur për menaxhimin e materialeve dhe logjistikën është një vendim kyç. Në këtë drejtim, AON shkëlqen edhe njëherë duke përfaqësuar një lider global në fushën e menaxhimit të materialeve, TOYOTA MATERIAL HANDLING ALBANIA. Nëpërmjet kësaj përfaqësie, AON ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh dhe shërbimesh që plotësojnë dhe tejkalojnë nevojat e bizneseve në Shqipëri.

Pirun Toyota për Magazina të çdo Lloj Biznesi

Me një portofol të pasur të produkteve, pirunët Toyota janë të dizajnuar për të përmbushur çdo kërkesë të kapacitetit dhe funksionit në magazinat dhe veprimtaritë e bizneseve të çdo lloji. Pavarësisht nëse është një biznes i madh apo i vogël, pirunët Toyota ofrojnë një performancë të shkëlqyer pa rival në treg.

Transpaleta Lëvizëse për Zhvendosjen e Paletave 

Në veçanti, transpaletat levizëse për zhvendosjen e paletave janë një zgjidhje praktike për menaxhimin e stokut dhe transportin brenda magazinave. Me aftësinë për të siguruar lëvizje të shpejtë dhe të sigurt të paletave, këto pajisje bëjnë proceset e përditshme të punës më të lehta dhe më efikase.

Pirun Toyota Elektrik, me Naftë dhe Gaz 

AON zotëron përfaqësinë e TOYOTA MATERIAL HANDLING ALBANIA  duke përfshirë pirunë elektrik me naftë dhe gaz, për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve. Përveç pirunëve të rinj, AON ofron gjithashtu opsionin e pirunëve të përdorur, duke sjellë kështu një alternativë ekonomike për bizneset që duan të investojnë në cilësi të lartë në një çmim më të ulët.

Servis dhe Mirëmbajtje për Pirun Toyota 

Një aspekt tjetër thelbësor i shërbimeve të ofruara nga AON është mirëmbajtja dhe servisi i pirunëve. Me një grup pune të specializuar, AON garanton që pirunët e klientëve të mbeten në gjendje të shkëlqyeshme funksionale. Përveç kësaj, pjesët e këmbimit origjinale për pirunët Toyota sigurojnë që cilësia dhe performanca e tyre të mbetet konsistente në kohë.Në përfundim, AON  si distrtibutor zyrtar i  Toyota Material Handling në Shqipëri, ofron një gamë të plotë të zgjidhjeve dhe shërbimeve për menaxhimin e materialeve dhe logjistikën. Me një fokus të qëndrueshëm në cilësi dhe shërbim të shkëlqyeshëm, AON bëhet një partner i besueshëm për bizneset që janë në kërkim të rritjes dhe suksesit të tyre në tregun shqiptar.

×