Këtë shkurt në Tiranë pritet të ndodhë një nga eventet më të mëdha në industrinë e hotelerisë: Panairi Horeca 2024. Edicioni i këtij viti, mbahet në datat 22-24 Shkurt në Pallatin e Kongreseve dhe premton të sjellë inovacion, networking dhe mundësi të reja biznesi.

Për më shumë se një dekadë, Panairi Horeca ka qenë epiqendra e inovacionit, produkteve te reja, shkembimit të ideve, dhe mundësive të bashkëpunimit për një sërë biznesesh të ndryshme, duke filluar nga kompanitë që tregtojnë produkte dhe pajisje për hotelet, kompanitë e prodhimit dhe shpërndarjes, tek agjencitë e udhëtimit, tregëtimit të pajisjeve bujqësore, tekstilit, lavanderi etj. 

 

AON Merr Pjesë në Panairin Horeca 2024 në Tiranë

Ndër pjesëmarrësit kryesorë në edicionin e 10-të të Panairit Horeca është AON, ofruesi kryesor i zgjidhjeve të fundit të energjisë. Me një paketë produktesh që kompletojnë një sistem të mirëfilltë `Back UP` energjie, AON është gati të magjepsë vizitorët me gamën inovative të gjeneratorëve, paneleve automatike të kontrollit, stabilizuesve të tensionit, baterive UPS dhe produkteve të tjera.

Në një industri ku furnizimi i pandërprerë me energji elektrike nuk është thjesht një komoditet, por një domosdoshmëri, prania e AON në Horeca 2024 u kthye në domosdoshmëri. Pavarësisht nëse garanton funksione të pandërprera në hotele, restorante, ose mbron pajisjet dhe makineritë e ndjeshme kundër luhatjeve të energjisë, paketa gjithëpërfshirëse e zgjidhjeve të AON është e krijuar për të adresuar nevojat në zhvillim të sektorit të hotelierisë dhe mikpritjes.

 

Çfarë do të Gjeni në Stendën e AON?

Në zemër të stendës së AON qëndron përkushtimi ndaj besueshmërisë, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë. AON prezantohet me një prej markave më të mira të gjeneratorëve si Cummins Power Generation, si distributor ekskluziv per Shqipërinë dhe Kosovën. 

AON fuqizon bizneset të përballojnë ndërprerjet e paparashikuara të energjisë, dhe gjithashtu u mundëson atyre të përqafojnë një të ardhme më të gjelbër dhe më efikase në energji. Për më tepër, pjesëmarrja e AON në Horeca 2024 nënvizon përkushtimin e saj ndaj klientit. Përtej prezantimit të produkteve, AON e sheh Panairin Horeca si platformë të paçmueshme për t’u angazhuar drejtpërdrejt me klientët, për të kuptuar kërkesat e tyre dhe për të krijuar zgjidhje të përshtatura për nevojat e secilit. AON jo vetëm që forcon praninë e markës së saj, duke ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme, por gjithashtu rikonfirmon pozicionin e saj si një partner i besuar në udhëtimin drejt përsosmërisë operacionale.

 

Një Ftesë për ty në Panairin Horeca 2024 në Tiranë

Ndërsa perdet ngrihen në Panairin Horeca 2024 në Tiranë, AON është gati të lërë gjurmë të pashlyeshme në industrinë e mikpritjes dhe hotelierisë. Me zgjidhjet inovative të sistemeve të energjisë “Back Up”, AON mbetet i palëkundur në angazhimin për të fuqizuar progresin dhe për të nxitur ndryshime pozitive në të gjithë sektorin. Më një mori eventesh që do t’ju informojnë dhe inspirojnë AON ju fton ta vizitoni në Panairin Horeca 2024 në Tiranë për tu njohur më nga afër me sistemet Back Up të energjisë të cilat janë pika kyç e turizmit në Shqipëri.

×