SIEL prodhon Bateri UPS dhe Inverter PV, teknologji që garantojnë energji të vazhdueshme. Që prej vitit 1983 projektet, produktet, sistemet dhe shërbimet e SIEL janë garanci e cilësisë në nivel ndërkombëtar.

Gama e gjerë e produkteve SIEL përshtatet me specifikimet e çdo klienti dhe industrie, si për aplikime të vogla ashtu edhe për aplikime të mëdha. 

SIEL ndërton mjetet më të përshtatshme për çdo klient si rezidencial, komercial apo publik. UPS-ët Siel garantojnë energji të besueshme për çdo lloj ngarkese, një avantazh ky themelor për fusha shumë kritike si ato të financës, shëndetësisë, qendrave të të dhënave, impianteve industriale dhe telekomunikacionit.

Aon.al sjell në Tiranë  UPS SIEL 

Aon.al sjell në Tiranë për çdo klient kudo në Shqipëri një gamë të gjerë të produkteve SIEL.  

Greenpoint

GREEN POINT është gama e re e UPS-ve njëfazore me konvertim të dyfishtë në internet (VFI-SS-111) me performancë të lartë, ideale për të siguruar energji të besueshme dhe të pastër për ngarkesat tuaja. Ideale për teknologjinë e informacionit (IT) dhe ngarkesat e serverëve në përdorime industriale dhe komerciale. Versioni Rack/Tower është një zgjidhje e gjithanshme që përshtatet lehtësisht me nevojat tuaja specifike.

Safepower S UPS

Seritë Safepower S UPS janë të përshtatshme për të gjitha aplikacionet ku kërkohet mbrojtja e ngarkesës kritike, nga instalimet më të thjeshta deri tek ato më të komplikuara ku kërkesa për besueshmëri dhe mirëmbajtje është më e lartë.

Safepower S është i pajtueshëm me instalimet industriale dhe teknologjinë më kritike të informacionit (IT) falë niveleve të larta të performancës.

Safepower EVO

 

Safepower Evo UPS (VFI-SS-III) dallohet për dimensione të vogla. Sistemi i inverterit IGBT dhe “Battery Health Guard” mundësojnë rritje të jetëgjatësisë së baterisë që japin rezultate të larta në kursime. Qendrat e të dhënave, telekomunikacioni, bankat, spitalet dhe linjat e industrisë janë të gjitha aplikacione për të cilat shpërndarja e energjisë shpesh ka rëndësi jetike. Safepower Evo largon frikën nga ndërprerjet e papritura ose luhatjet e dëmshme të tensionit.

Safepower Modular SPM

Safepower Modular SPM bazohet në arkitekturën modulare. I përshtatshëm për bizneset në rritje ku kapaciteti i sistemit backup të energjisë shtohet me rritjen e nevojës për energji.

Në rast se një modul duhet të zëvendësohet, ai mund të ndërrohet pa ndikuar në funksionimin e moduleve të tjera aktive.

Është e lehtë të shtosh energji: sirtarët me prizë n-energji të lartë 3U mund të ndërrohen duke lejuar një zgjerim të madh vertikal dhe horizontal.

 Aon.al Ofron Zgjidhje të Besueshme të Energjisë.

Vizitoni Aon.al për tu njohur më nga afër më gamën e gjerë të UPS-ëve SIEL dhe produkteve të tjera. Siguroni energji të pandërprerë me UPS SIEL. Ideal për përdorim privat ose publik, mbron sistemet tuaja në çdo mjedis.

×