AON prej vitesh operon si distributor ekskluziv i Cummins Power Generation për Shqipërinë dhe Kosovën.

Motorët CUMMINS G-Drive dhe alternatorët STAMFORD, plotësojnë lehtësisht standardet më të mira ndërkombëtare të cilësisë dhe mbrojtjes së mjedisit, si në emetimet e gazit ashtu edhe në ndotjen akustike. Dallohen për performancën dhe rendimentin perfekt, por edhe për jetëgjatësinë, sigurinë dhe kthimin e një investimi afatgjatë.

Fabrikat e gjeneratorëve CUMMINS ndodhen në të gjithë botën.

Cummins ofron deri në 5-së vite garanci në çdo vend të botës.

gjeneratore commins

Modelet e gjeneratorëve Cummins Power Generation

Produke të tjera

×