Të premten me datë 22.03.2024 startoi në Vizion Plus Ferma Vip. Një reality show ku personazhe të njohur, aktorë, këngëtarë, moderatorë, modelë dhe influencer, do të jetojnë në një fermë dhe do përballen me sfida të ndryshme duke bërë punë ferme.

Garuesit do të punojnë si fermerë, duke rritur kafshë dhe duke bërë punë në bujqësi. Ata do të jenë live 24/7 dhe është publiku ai që do të vendosë se kush do të eliminohet.

Pjesë e kastit, veç personazheve të njohur në TV janë edhe personazhe të cilët janë bërë të famshëm në Tik Tok. Pjesë e Ferma Vip  janë: Ditea Berisha, Renis Gjoka, Gordana Kingji e njohur me emrin e artit BabyGee, Gledis Gegaj, Rigelsa Cybi, Valer Kolnikaj, Elsa Lila, Florian Agalliu, Dijonis Biba, Çiljeta Xhilaga, Robert Berisha, Mariana Kondi, Niko Komani, Gloria Meshi, Xhesika Polo dhe Albano Bogdo.

Aon.al: Ndiqni  Ferma Vip pa Ndërprerje 24/7

Punët në fermë mbështeten në pajisje të ndryshme elektrike për ujitje, ventilim, ndriçim dhe funksione të tjera të rëndësishme. Aon ka siguruar për Reality show-n Ferma VIP gjenerator, pra një Back up energy, dhe ju jep garanci që këto operacione të mund të vazhdojnë pa ndërprerje, 24/7 edhe nëse ka ndërprerje të energjisë elektrike.

Nevoja për Energji të Pandërprerë në Fermë

Fermat, varen nga sisteme që kërkojnë energji të pandërprerë për të funksionuar në mënyrë optimale. Sistemet e ujitjes, kontrolli i klimës, ndriçimi dhe makineritë mbështeten në një burim të qëndrueshëm energjie për të funksionuar me efikasitet. Në një epokë ku moti është i paparashikueshëm dhe paqëndrueshmëria e rrjetit janë realitet, gjeneratorët veprojnë si një rrjet sigurie, duke siguruar energji gjatë ndërprerjeve ose luhatjeve të tensionit. Ky furnizim i qëndrueshëm i energjisë ndihmon në ruajtjen e kushteve optimale të rritjes, duke parandaluar humbjet dhe duke siguruar një korrje të qëndrueshme.

Zgjidhje të Përshtatura për Nevoja të Ndryshme

Bukuria e gjeneratorëve qëndron në përshtatshmërinë e tyre. Pavarësisht nëse një fermë kultivuese ndodhet në një zonë të largët me akses të kufizuar në rrjetin kryesor të energjisë ose në një mjedis urban të prirur për ndërprerje të shpeshta të energjisë, gjeneratorët  personalizohen për të përmbushur kërkesat specifike të energjisë. Bujqësia është shumë e larmishme me kultura të ndryshme që kërkojnë kushte të veçanta mjedisore. Gjeneratorët u lejojnë fermerëve të mbajnë nën kontroll temperaturën, lagështinë dhe ndriçimin, duke krijuar kushtet ideale për lulëzimin e çdo kulture.

Blini gjenerator në Aon.al, siguroni energji të pandërprerë për fermën tuaj.

×