Ne jetojmë në një botë ku pavarësisht përparimeve në teknologji, ka ende ndërprerje të energjisë elektrike të cilat mund të jenë ose të papritura ose të pritshme. Ndryshimet ekstreme të motit janë kontribuesit kryesorë në ndërprerjet e energjisë elektrike.

Blini një gjenerator për të siguruar një furnizim të pandërprerë me energji elektrike në shtëpinë apo biznesin tuaj. Por jo çdo lloj gjeneratori, blini një Gjenerator Cummins.

Por pse Cummins? Gjeneratorët Cummins janë të qëndrueshëm, të fortë dhe të besueshëm; ato japin performancën më të mirë elektrike dhe mekanike.

 Cummins ka qenë gjithmonë sinonim i fuqisë, forcës, cilësisë dhe qëndrueshmërisë.

Gjenerator në Shitje me Performancë të Lartë

Gjeneratorët Cummins ofrojnë një performancë të pakrahasueshme me çdo lloj gjeneratori tjetër. Për shembull, për sa i përket performancës elektrike, gjeneratorët Cummins mund të transferojnë me shpejtësi një ngarkesë elektrike brenda 10 sekondave gjatë një ndërprerjeje të energjisë. Biznesi juaj do të vazhdojë të punojë pa e vënë re që energjia elektrike ështe shkëputur.

Gjenerator në Shitje me Dizajn të Lehtë

Çdo gjenerator në shitje nga Cummins ka një dizajn të bukur dhe kompakt; kjo u lejon atyre të jenë të lehtë në krahasim me konkurrentët e tyre. 

Gjenerator në Shitje me Cilësi të Lartë

Cummins prodhon gjeneratorë duke përdorur metoda dhe udhëzime strikte të kontrollit të cilësisë. Të gjithë komponentët prodhohen me standardet më të larta të cilësisë dhe montohen me kujdes duke ndjekur procese të përpikta.

Gjenerator pa Zhurmë

Nëse mendoni për ndotjen akustike, për zgjimin e fqinjëve tuaj apo bezdisjen e klientëve, mos u shqetësoni. Me dizajnin inovativ të Cummins, gjeneratori juaj rezervë nuk do të bëjë zhurmë. Kjo është për shkak të mbylljes së dyfishtë që është mbështjellë rreth gjeneratorit kryesor, i cili mbron zhurmën e prodhuar. Mbyllja ka një dizajn që zbut tingullin.

Gjenerator në Shitje Rezistent

Gjeneratorët Cummins janë jashtëzakonisht të fortë dhe rezistent; mbyllja rreth tyre mund të përballojë shpejtësinë e erës deri në 150 mph dhe ato do të funksionojnë normalisht edhe kur temperatura bie në -0 gradë celsius.

Gjenarator në Shitje Ekonomik

Të gjith modelet e gjeneratorëve Cummins ofrojnë konsum të ulët të karburantit për shkak të dizajnit të tyre inovativ, inteligjent dhe kompakt. Ato mund të funksionojnë me propan, gaz natyror, dhe naftë.

Gjenarator në Shitje me Self Check 

Falë teknologjisë së avancuar të inkorporuar nga Cummins, modelet e reja të gjeneratorëve mund të kryejnë një self-check për të monitoruar funksionet dhe performancën e tyre. Me blejren e një gjeneratori Cummis ju do të kurseni kohë dhe para. 

Shkoni në Aon.Al distributori kryesor i gjeneratorëve Cummis në Shqipëri. Bli një gjenerator Cummis sot dhe garanto vazhdimësinë e aktivitetit tënd në çdo kohë. 

×