Vaj Valvoline

Category:

Për 150 vjet, Valvoline ka ofruar produkte cilësore, që maksimizojnë kujdesin e motorit.

Sot, Valvoline operon në një rrjet global kërkimi dhe laboratori zhvillimi, shpërndarjeje dhe shërbimi ndaj klientit në 140 vende anembanë globit.

Valvoline është një reflektim i përkushtimit dhe pasionit për të ofruar performancën më të lartë të motorit. Këto lëngje me cilësi të lartë janë të dizajnuara për të zgjatur jetën e motorit dhe për të dhënë rezultate të larta në performancën e tij. Vajrat Valvoline janë krijuar për një sërë motorësh.

AON prej vitesh bashkëpunon me partnerët, më të mirët e tregut për të ofruar më të mirën
arritjet e standardeve që nevojiten për trajtimin e gjeneratorëve.

×