SISTEMET E ENERGJISË SIEL

´Siel Energy Sytems´ një brand Italian, që prej 30 vitesh ofron mbrojtje të cilësisë së lartë, që siguron vazhdimësinë e energjisë elektrike për aplikacionet dhe shërbimet thelbësore. Prodhimi i baterive UPS është një nga produktet, ku Siel sjell vazhdimisht zhvillimin e teknologjive novatore për sigurimin e pajisjeve elektrike, sidomos paisjet IT apo serverat.

gjeneratore commins

Modelet e baterive UPS prodhim i SIEL ENERGY SYSTEMS

Modele të STABILIZATORVE TË TENSIONIT

Filter Fleet Guard & Vaj motori

×