AON Shërbime

services products show

Çfarë e diferencon AON?

 

Cilësi, shërbim profesional, staf i kualifikuar dhe ajo çfarë është më e rëndësishmja dhe në të njëjtën kohë unike, MBËSHTETJA 24H!

Burimet e sigurta të energjisë së pandërprerë kërkojnë zgjedhje të zgjuara, të cilat reflektohen në vendime të rëndësishme dhe ndikojnë menjëherë në aktivitetin e biznesit tuaj, apo çdo projekti në fuqi.

24h-support

Suport 24H

24h-support

Staf i dedikuar

Njihuni me shërbimet e rëndësishme të një motor-gjeneratori!

Kontroll i përgjithshëm motor-gjenerator

Kontroll i përgjithshëm motor-gjenerator

Mirëmbajtje periodike dhe asistencë teknike

Mirëmbajtje periodike dhe asistencë teknike

Riparime motorike dhe elektronike

Riparime motorike dhe elektronike

Optimizimi i sistemit të ftohjes dhe radiatorit

Optimizimi i sistemit të ftohjes dhe radiatorit

Filtra dhe vaj origjinale sipas modelit te motorit

Filtra dhe vaj origjinale sipas modelit te motorit

Testimi i gjeneratorit në BANKO-PROVË

Testimi i gjeneratorit në BANKO-PROVË

Ndërrimi i pjesëve të konsumueshme

Ndërrimi i pjesëve të konsumueshme

Pjesë këmbimi origjinale Cummins

Pjesë këmbimi origjinale Cummins

aon logo svg

Cilësi, shërbim profesional, staf i kualifikuar dhe ajo çfarë është më e rëndësishmja dhe në të njëjtën kohë unike, MBËSHTETJA 24H!

Dizenjimi & Optimizimi

Projektimi dhe optimizimi i investimit të klientit, sipas rekomandimeve, buxhetit dhe kushteve të operimit, duke gjetur zgjidhjen optimale dhe raportin më të mirë. Cilësi/Çmim!

design and optimisation

Instalim dhe kolaudim

Instalimi dhe vënia në punë e pajisjeve energjitike. Zbatimi i projekteve elektrike, optimizimi dhe reduktimi i kostove të zbatimit. Përshtatja e pajisjeve sipas mjedisit operativ dhe kostot e funksionimit.

Instalim dhe kolaudim

Ofrojmë shitjen e gjeneratorit ekzistues dhe zëvendësimin e tij me një model tjetër!

 

  • Dispononi një gjenerator të cilin nuk e përdorni për disa arsye?
  • Dispononi një gjenerator që nuk i përshtatet nevojave tuaja?
  • Jeni të interesuar ta shisni gjeneratorin që dispononi?
  • Jeni të interesuar të zëvëndësoni gjeneratorin ekzistues me një model tjetër?

Nëse i përgjigjeni “PO“ secilës prej pyetjeve të mësipërme, ju jeni në vendin e duhur për të marrë zgjidhje profesionale.

 

AON ju ofron informacionin e nevojshëm për gjithçka ju nevojitet.

Plotësoni të dhënat e mëposhtëme, dhe lini mesazhin tuaj për rastin konkret, ose kontaktoni direkt me stafin e shitjes në numrin celular: + 355 67 410 1010

sell a generator

Pirunjë industrial me qira

AON ofron pirunj industrial me qira. Klikoni likun në vijim për të njohur me të gjitha modelet.

forklift.al

forklifts for rent
services gallery1
services gallery 2
×