TEKSAN SIGURON GARANCI NË ÇDO VEND TË BOTËS DERI NË 5 VJET.

Gjeneratorët me naftë të grupit TEKSAN gjenden masivisht në tregjet e mbarë botës falë cilësisë, fleksibilitetit dhe kapaciteteve të larta prodhuese të markës. Me dy fabrika të mëdha në Stamboll dhe Kocaeli, TEKSAN ofron shpërndarje të shpejtë për motorët dhe alternatorët e brandeve më të njohur me një raport shumë të përshtatshëm çmim/cilësi. Vlen të përmendet se gjeneratorët TEKSAN përveç të tjerash mundësojnë konsum të ulët të karburantit dhe klasifikohen si gjeneratorë me një nivel të ulët zhurme.

teksan generation product

Modelet e gjeneratorëve TEKSAN

Produke të tjera

×